IN FERNEM LAND

EL CONCURS DE L’ESTIU 2018 (2)


Aquesta setmana es tracta de tornar a escoltar un àudio i m’heu de dir que uneix les quatre cançons que escoltareu, tan senzill com això.

Les respostes us recordo que les heu d’enviar a infernemland2007@gmail.com

També us vaig dir la setmana passada que cada diumenge diria qui havia encertat primer la setmana anterior, que us haig de dir que en vàreu ser molts.

No diré l’any que us demanava, però si que el primer concursant en enviar-me la resposta correcte va ser German Escudero, per tant ell és qui encapçala la cursa per endur-se’n el premi de l’edició 2018 del concurs estiuenc d’IFL, però queda molt, no defalliu!.

Us recordo que el primer encertant de cada setmana també s’endurà un petit premi d’estímul, però guanyarà qui encerti la darrera pregunta i ja us explicaré més coses en les properes setmanes. Com us podeu imaginar la darrera pregunta, en principi no té resposta lògica si no heu encertat les quatre primeres.

De moment cal escoltar bé el que us proposo avui i contestar a la pregunta.

Sort!

L’apunt no admet comentaris.

A %d bloguers els agrada això: