IN FERNEM LAND

Corresponsal a NEW YORK


Tinc un fidel visitador del blog, que tot sovint viatja per aquests móns de Déu. Entre els móns que visita, acostuma a anar a New York i quan això succeeix visita el MET, tan com pot.

Us deixo el comentari del darrer viatge que m’ha deixat en la pàgina de suggeriments. Crec que val la pena compartir-ho de manera més “oficial”. Gràcies Jesús i quina sana enveja…

Les tres nits a NYC he pogut anar a l’opera.

El 8 vaig veure Turandot de Puccini i direcció escènica d’en Zeffirelli, amb E. Sunnegardh i R. Margison molt aplaudits com es costum al Met, encara que jo penso que van estar discrets. Liping Zhang com a Liu molt be, tot i que penso que Liu es dels papers que fan quedar be al cantant.
El 9 feien Orfeo ed Euridice amb decorats i posada en escena desconeguda pel Met. Serà cosa del nou director. Al Liceu segur que hauríem tingut divisió d’opinions. Al Met tots contents. David Daniels( Orfeo amb contatenor) i Maija Kovalevska van estar be i amb la direcció del gran Levine, entusiasme general.
El 10 va a tornar a dirigir Levine. Il trittico, amb excepcional actuació d’en Joan Pons com a Michele i magnifica Giorgetta de la Guleghina. El Luigi va esser S. Licitra al que havia sentit per la radio peró no havia vist mai en directe i em va agradar.
Suor Angelica per la Frittoli sensacional i A Gianni Schicchi A. Corbelli i M Giordano van destacar.
La producció típica del Met amb luxe i clàssica, va provocar els aplaudiments a les tres aixecades del telo, com es típic en aquest teatre.
Una gran nit d’òpera.

si cliqueu sobre les imatges veureu de qui es tracta, sempre que tingueu dubtes, és clar.

One comment

  1. colbran

    Com es possible que en el Met, amb 3.500 localitats, es pugui sentir el David Daniels, si al Liceu, amb tan sols 2.250 localitats, en prou feines el vaig poder sentir en el 20% de la seva prestació? Es notava l’aplificació? Es veia el micro?

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: