IN FERNEM LAND

i el guanyador de les CIUTATS és…


Un cop més i un mes més, el concurs ha estat classificat de difícil. La meva percepció és un altre, però és clar, que jo no em puc mirar les coses tan sols sota el meu punt de vista. El concurs de desembre serà diferent i espero que al menys augmenti la participació, que sabeu que és una de les coses que em motiva a fer-lo.

Aquest mes heu participat, Colbran, Chusco (gràcies per atrevir-te a participar per primer cop), Golaud, Joanpau i Kenderina. Lo del Assur és per publicar, però no ho consideraré una resposta vàlida pel concurs, però per animar-me, no en tingueu cap dubte que és la millor de totes i el millor remei. Gràcies a tots

Bé, les ciutats:

Paris, Sevilla, Londres, Nuremberg, Venècia, Nova Orleans, Gènova, Viena i Bruges

I ara les òperes que ens havien de portar a les ciutats:

 • Il Tabarro (Puccini)
 • Il Barbieri di Siviglia (Rossini)
 • Roberto Devereux (Donizetti)
 • Die Meistersinger von Nürnberg (Wagner)
 • La Gioconda (Ponchielli)
 • A Streercar Named Desire (Previn) veritablement difícil
 • Simon Boccanegra (Verdi)
 • Der Rosenkavalier (Strauss)
 • Die tote Stadt (Korngold)

El guanyador de l’edició del mes de novembre ha estat: Golaud, que amb aquesta victòria es situa amb 3 premis, al capdevant del rànking de guanyadors. Ha fallat tan sols el dificilíssim fragment de A Streercar Named Desire, l’òpera d’André Previn basada en l’obra teatral de Tennessee Williams.

FELICITATS GOLAUD

golaud-novembre

Si voleu tornar al concurs premeu aquí.

12 comments

 1. colbran

  Enhorabuena, una vez más!. Me has ganado por un punto. Yo me armé un lío con el “Steetcar” y, inexplicablemente, con “Der Rosenkaalier”.

  Eres un ganador nato y que lo seas por muchos concursos!

  M'agrada

 2. Joanpau

  Estic a punt d’anar a dormir, però m’he esperat que surtis el resultat del concurs.
  Tenia clar que amb el Colbran i el Golaud, la cosa era pràcticament impossible, però jo m’ho passo molt bé participant. Sempre hi ha una cosa que em sorprèn i no descarto un dia guanyar. Quan es jubilin aquest parell!!!
  Jo he fallat el Tramvia, la ciutat morta i el Roberto Devereux.

  Felicitats Golaud

  M'agrada

 3. OLYMPIA

  Jo no sé ni com em vaig atrevir a pensar que en podia endevinar alguna. Innocent? Ignorant?…
  Joaquim, et suggereixo que convoquis un concurs pels que som normals, és a dir, si surt Tokyo i se sent vagament “Un bel di vedremo…” encara podré fer-hi alguna cosa.
  Tot plegat ha estat, com sempre molt divertit.
  Enhorabona per en Goulaud.

  M'agrada

 4. Un cop més l’enhorabona, Golaud! Hi ha qui fa el cim, i tu ja has fet un molt més operístic “Trittico”.

  Joan Pau: Doncs jo ho tinc bastant més complicat per guanyar ja que, a més a més, pel nombre de respostes que has encertat, veig que també m’hauré d’esperar que et jubilis tu, i em fa l’efecte que, per fer-ho, et queden bastants més anys que no pas a mi. 😉

  M'agrada

 5. Golaud

  ¡Gracias Joaquim y gracias al resto de blogueros por las (exageradas) felicitaciones! Yo me lo paso genial con estos concursos y si he ganado más veces es porque he participado en casi todos, y es como la lotería, para que te toque hay que jugar. Comparto este premio con los compañeros que han dejado sus respuestas, los demás que se chinchen 😛

  “Un Travía LLamadado Deseo” de Previn ni la he escuchado, sólo algún fragmento cantado por la Fleming, o sea, que era imposible para mí.

  Si puedo pedir algo, pediría como recompensa la respuesta de Assur, seguro que nos tronchamos con ella.

  Y que todo el mundo se anime a participar porque la originalidad de las propuestas de Joaquim lo merece.

  M'agrada

 6. Chusco

  Enhorabuena Golaud, jamás habría acertado la totalidad.
  Me maravilla pensar como se puede distinguir los nueve fragmnentos.
  Con la décima no habría atinado tampoco.
  La obra de Rota la recuerdo en el Liceo, pero no he vuelto a escucharla desde entonces.
  A ver Joaquim cuando le dedicas un post a esta ópera, la recuerdo maravillosa.
  Si hay próximo concurso, me apunto.

  M'agrada

 7. Felicitats Golaud!
  Joaquim, per a mi no dificil, impossible d’endevinar. Com a molt Sevilla…. De totes maneres pel sol fet d’escoltar els fragments musicals i veure les fotos ja paga la pena recrear-se amb el post.

  M'agrada

 8. Felicidades Golaud!!!! Esto si que no era facil nada! Mas Bravo para los participantes! Yo no llegue por falta de tiempo a escuchar la complicacion mas de una vez y tengo q reconocer q la unica que me sono fue la del Barbero :-S Es que de las otras la mayoria no las he escuchado todavia o un par de veces menos que los dedos de una mano asi que imposible acertar 😦 Lo que si pense fue que musica mas bonitaa, no hay ningun fragmento que me aburra o que no me guste.., por lo menos es un comienzo 😉 Algo dia llegara tambien el conocimiento tras el placer auditivo , supongo 😉 Prometo que diciembre me pongoo las pilas ademas tengo mis padres de visita asi que tengo apoyo!! Jejeje me pido una de los cantantes esos de los tiempos antiguos q mi padre le entra mucho a eso :-p

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: