IN FERNEM LAND

AL MAIG: IL MIO TESORO


He pensat que per a succeir a Montserrat Caballé com a cantant del mes a In Fernem Land, calia triar entre la distinció d’un cantant interpretant Mozart, i com que tocava tenor, he triat “Il mio tesoro”, l’ària de Don Ottavio al Don Giovanni.

He buscat 9 tenors amb interpretacions que van des de 1942 a 1990.

Estic ben segur que els gaudireu molt i que de tots ells en sortirà un cantant magnífic, ja que tots ells ho fan molt bé.

Teniu temps per escollir-lo fins el dia 1 de maig a les 23:59, que serà quan tancaré la votació i durant el dilluns 2 de maig, us anunciaré el nom dels 9 participants i el quo ha estat triat per la majoria per presidir el blog.

L’apunt no permetrà comentaris, com ja és habitual.

Si premeu a sobre de cadascuna de les opcions, podreu escoltar i baixar-vos les versions. No em cansaré de dir que es tracta d’escollir la versió que més us agradi, sense intentar esbrinar saber qui són els cantants, ja que els noms sovint ens condicionen.

Il mio tesoro 1

Il mio tesoro 2

Il mio tesoro 3

Il mio tesoro 4

Il mio tesoro 5

Il mio tesoro 6

Il mio tesoro 7

Il mio tesoro 8

Il mio tesoro 9

I ara, un cop escoltades i re escoltades, heu de marcar la versió que us hagi agradat més a la taula que teniu a sota i després prémer el botó VOTE, i si ho heu fet bé, s’obrirà la finestra amb el percentatge de votacions rebudes per cadascuna de les versions.

Estic segur que Mozart i aquests 9 tenors ens ajudaran a acabar de la millor manera possible el mes d’abril.

%d bloggers like this: