IN FERNEM LAND

EL VÍDEO DE GUSTAVO DUDAMEL DIRIGINT GERSHWIN


Gustavo Dudamel i Herbie Hancock LAO 27 de setembre de 2011

La inauguració de la temporada 2011 – 2012 de Los Angeles Philharmonic Orchestra va tenir lloc el passat 27 de setembre de 2011 en el Walt Disney Concert Hall.

El director titular de l’orquestra, el veneçolà Gustavo Dudamenl va fer un programa dedicat a George Gershwin, amb el ballet An American in Paris i la celebèrrima Rhapsody in Blue, amb el pianista Herbie Hancock (Chicago 12/04/1940) com a solista.

Aquí teniu el vídeo de la transmissió que va efectuat la cadena ARTE i també us deixo l’arxiu d’àudio en format mp3.

En prou feines tres quarts d’hora de música per a mi imprescindible, que espero que us agradi tant com en a mi. L’orquestra i el director es troben en aquest repertori en la seva salsa més genuïna i els resultats són esclatants. En la Rhapsody, la participació del jazzista i compositor Herbie Hancock només fa que afegir interès a una versió electritzant.

Altament recomanable

ENLLAÇOS VÍDEO

ENLLAÇ ÀUDIO (mp3)

Què ho gaudiu i sort a la Loteria!

12 comments

 1. Xavier C.

  Ara faré (si em deixes prestada l´expressió) de bleda assoleiada: la nostra sort és tenir-te a tu cada dia!. Tinc ganes que arribi ja el meu torn de Linda de Chamonix i poder llegir tot el que es va dir ahir. Quin tipus de pacte has fet amb el diable per anar sempre a les estrenes? Gràcies pels regals. Tinc en molta estima Gerswhin, que va ser una de les meves portes d´entrada a la música culta.

  M'agrada

 2. colbran

  Gershwin es mi compositor norteamericano preferido, tanto en su faceta sinfónica como lírica y lo mismo como creador de comedias musicales -que contienen algunas de las mejores canciones de todo el siglo XX- como autor de partituras para el cine (pocas, sólo 4, pero espléndidas y cuajadas de “hits”).

  La música de Gershwin le va a Dudamel como anillo al dedo. Tengo muchas ganas de poder escuchar este ofrecimiento de Joaquim, siempre tan generoso y a la zaga de lo “dernier”.

  M'agrada

 3. LORENZO

  No sé allò que faig malament pero el vídeo en HD em queda sense audio. He fet allò mateix que vaig fer amb el Bolshoi i D.G. amb el hjsplit i no va l’audio. A algú li ha passat ? Gràcies si m’ajudeu. Molt interessat en Gerswin.

  M'agrada

  • Hola Lorenzo.
   Això et passa a l’ordinador o quan ja l’has passat a un format de DVD?
   Si el passes a un DVD però no tens un lector de Blu ray no el podràs veure. Són incompatibilitats dels formats HD.

   M'agrada

   • LORENZO

    No he convertit el fitxer. Em passa a l’ordinador al llegir-lo directament del format mkv. Els altres dos els acabo de comprovar que funcionin bé i es OK. Gràcies per les molèsties.

    M'agrada

   • LORENZO

    Ja ho tinc sol·lucionat. Es un problema intern del meu reproductor i arxius Divx. Ho he fet llegir per el VLC i ja ho puc gaudir video HD i audio. Es una meravella. Tornaré a baixar-me tots els Divx que per altra part llegeixen bé els mkv. Anoto la teva observació sobre el que passa amb aquests arxius hd si els passes a DVD. Gràcies.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: