IN FERNEM LAND

EL VÍDEO DE L’ANY A IFL


Festspielhaus Baden-Baden

No cal dir que aquest any us he deixat vídeos que han causat commoció, però estic segur que cap com el que avui us porto en exclusiva i primícia.

Resulta que el proper dia 31 de desembre a l’exclusiu Festival de Baden-Baden es celebra un concert amb Jonas Kaufmann i Eva  Maria Westbroek de protagonistes, que per si sols ja són motiu de reclinatori, però en un moment d’aquest gala que clourà l’any, hi haurà una intervenció única i inèdita fins ara, que té com a protagonistes a Juan Diego Flórez, Piotr Beczala, Roberto Alagna, Rolando Villazón i Jonas Kaufmann.

Un repòquer que deixa sense respiració oi?

Degut a la complicada agenda de tots ells s’ha hagut de gravar el clip en diferit que serà inclòs en el moment més àlgid del concert.

Ahir dia de Sant Esteve, aprofitant que tots ells no tenien cap actuació van poder gravar-lo i com que ja sabeu que sempre hi han càmeres i telèfons disposats a gravar-ho tot, aquí ho teniu. No em pregunteu com m’ho he fet i tampoc asseguro que pugui mantenir-lo en el blog gaires dies o qui sap si hores, però mentre no em diguin el contrari o m’esborrin l’enllaç aquí el teniu.

Podeu visionar-lo directament (sense esperar gaire) i després baixar-lo, prement l’enllaç:

https://rapidshare.com/files/249267300x/clip badenbaden 311211.mp4.

Espero que us agradi molt, vosaltres us ho mereixeu

43 comments

 1. saisbcn

  bonissim!!!! lo millor per sortir d’aquest any i entrar al any nou! ets la hostia, Joaquim (amb perdó de la expressió…espero superar la censura 😉 ) bones festes a tothom!

  M'agrada

 2. glòria. a.

  Jo també he caigut de quatre grapes, mai hagués dit Joaquim que et poguessis superar fins aquest nivellás…… de tots ,en kaufman el millor, més atractiu que mai……..t’estimo Joaquim per moltes coses però avui , es molt important per a mí el fet d’esclatar amb un sorprenent somriure, gràcies de nou, una abraçada.

  M'agrada

 3. Jo també m’ho he cregut i he preguntat com ho podia fer per veure
  per el Mezzo el concert de S Silvestre amb la Berliner Philarmoniker
  que acostuma a ser bonisim.!!!Gracies Joaquim i que et duri la vena
  bromista Una abraçada

  M'agrada

 4. Montserrat tur

  Després del video de la Tosca d’ahir , pensava que el nivell era tant alt que seria molt i molt dificil de superar, peró veient el d’avui ,realment t’has superat, !!!!!!!!!!FELICITATS!!!!!!!!!

  M'agrada

 5. Rosa M. Martín i Ros

  Joaquim. És calr avui és el dia dels innocents i jo hi he caigut.
  Molt bo. No sé si l’emoció de veure i sentir aquests cinc tenors junts em deixarà tornar a veure el vídeo. Ets molt trapella. Un bon any

  M'agrada

 6. Josep Olivé

  I vinga buscar on era l’icona per a la descarga…i quina web més estranya…i d’on ho descarrego?…i aixi uns quan minuts…desprès, en arrancar la postal m’he fixa’t en les cares…
  O sigui, de quatre potes…he caigut de quatre potes! 🙂 🙂 🙂
  Innoceeeeeeeeeeent!!!

  M'agrada

 7. KÀTIA

  Ostres!!! No entenia res!He demanat socors al meu fill i es tronxava de riure.Vaja,que sòc més tonta que una espelma.
  Molt divertit,sincerament i justament en aquest día dels innocents.

  M'agrada

 8. Benvolguts i estimats innocents.
  Us informo que amb aquesta poca soltada hem fet un cim després de que abans d’ahir tornéssim a superar els 2012 visites del diumenge 11 de desembre, amb 2055 gràcies al vídeo de la Tosca amb Gheorghiu, Kaufmann i Terfel, però és que ahir vam assolir 2.323 visites (621 per aquest vídeo dels 5 tenors).
  Jo m’ho vaig passar pipa preparant aquest clip i sembla que us ha agradat i fins i tot alguns de vosaltres heu caigut de quatre potes en el parany innocent, és clar que tot era favorable per caure en la temptació de creure que aquest vídeo clip per aquest concert veritable del dia 31 fos possible, la resta corria a càrrec de la meva perversitat ben intencionada.
  Gràcies un cop més, aquesta vegada per ser tan innocents.

  M'agrada

 9. Gràcies Joaquim!
  Ha estat molt divertit. Quan el vaig anar a descarregar ja em deia que no existia i vaig pensar que ja m´ho havia perdut…. però després ho vaig poder veure i vaig riure una bona estona,
  Ha estat genial.

  Gràcies.

  M'agrada

 10. Concep

  Jo també vaig caure en la innocentada.
  Em va sonar massa espectacular el vídeo per no saber-ne res, però vaig empesar-m’ho i quan ho vaig veure em vaig fer un tip de riure.
  Moltes gràcies, és molt simpàtic i ja ho he passat a la meva filla i a les seves amigues.

  M'agrada

 11. Rob V.

  Joaquim,
  I hate to be the one that brings bad news, just like when Westbroek had to cancel her Barcelona appointment some time ago (as you probably remember), but the sad news is that Jonas Kaufmann won’t be able to make it at the Silvesterkonzert in Baden-Baden. He has confirmed so himself on his own website. A bad cold prevents him from singing. Rumours are Botha could replace him, but as of yet this hasn’t been confirmed. Sorry to say so. Best wishes for next year.

  M'agrada

 12. Ewa

  What a super boysband! Thanks a lot for a charming “singing card”:-)
  It would be so nice to see them together on stage not only in virtual world… May it happen someday?
  Best regards and
  Happy New Year
  Ewa

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: