IN FERNEM LAND

ELS REIS M’HAN DEIXAT AIXÒ PER A VOSALTRES…


El balcó d'IFL

El balcó d’IFL

Ahir em vaig trobar el balcó ple de sabates i amb satisfacció vaig veure que els tres Reis Mags van deixar regals per a tots vosaltres, senyal que us heu portat bé. No és que en tingués dubtes, però ja sabeu que amb això de la carta al Reis sempre hi ha sorpreses.

Ahir vaig anar una mica de bòlid i em va semblar convenient deixar que paíssiu primer els regals que heu rebut a casa vostra i després recollíssiu els del balcó d’IFL.

Hi havia una mica de carbó i he pensat que era per a mi, impossible saber a qui de vosaltres li hauria de donar i com que jo sé que no tot ho he fet bé, me’l quedo, amb l’ànim d’acabar llepant-me els dits.

Com que tampoc es tracta de desvelar res, i una de les gràcies del dia de Reis és veure la cara de les persones quan obren els regals, us deixo amb la feina de desembolicar i contemplar-vos, tot desitjant que us agradin, ja que aquí no es contempla allò que em fa tanta ràbia de tenir que canviar regals, ni que sigui per que la talla no és ben bé la mateixa. Hi ha tres regals, que seguint la fórmula del dia de Reis de l’any 2011, s’amaguen darrera de cada Rei

Les imatges del Reis pertanyen a la cavalcada de Girona, són gentilesa de F3Rr@n CasaS

Premeu sobre el Rei Blanc:

Rei Blanc

Premeu sobre el Rei Ros:

rei rosPremeu sobre el Rei Negre:

rei negreGaudiu-los, us heu portat molt bé

Un comentari

    • Ya que no puede ser oro, ni incienso, ni mirra, que sean cosas que sé que gustan por los Lands.
      Como te contesto de noche, ya estoy escuchando Cat Música y no sé…no me parece ni lo mismo, ni que estén como el viernes

      M'agrada

      • simone

        ¿verdad que no? los estoy escuchoando y creo que también tiene que ver con la retransmisión, no es como el directo, se pierde mucho de la acústica…pero la música – bellisima, ha pasado a ser una de mis operas favoritas 😉
        gracias por los regalitos!

        M'agrada

    • Sense entrar en gaires detalls et diré que de dilluns a divendres, unes sis hores, dissabtes i diumenges intento afegir-ne una mica més d’una.
      Què vols que et digui, hi ha moltes coses per fer i poc temps per fer-les i a les fosques com deia la meva avia al seu marit: “Pepitu a les fosques ja hi estarem al nínxol”, i jo afegeixo i allà tindrem molt temps per dormir.

      M'agrada

  1. Mª Teresa Mir

    Moltes gràcies Joaquim. Espero que els teus reis hagin estat tan esplèndids com tu ho has estat amb nosaltres.
    Quand m’he baixat Les Troyens, he volgut obrir on poses Més informació i m´ha sortit NO S’HA TROBAT. Diu-me quelcom. Mercès.

    M'agrada

    • Els reis sempre són esplèndids, d’alguna manera o una altra.
      Si et fixes amb l’enllaç veuràs que feia referència a l’apunt d’IFL del dia abans, o sigui que no t’has perdut res de nou. Una petita dolenteria mereixedora del carbó corresponent.

      M'agrada

  2. Lillian

    Muchas gracias Joaquim por tus regalos y sobre todo por tu extraordinario blog, verdadera “biblia” para los aficionados pero no demasiado instruidos en el tema de la ópera. Felicitats!!

    M'agrada

  3. Algú t’ha dit que eres un rei i jo dic que ets un mag. La teva imaaginació no coneix els límits.
    Gràcies per tot. La música m’ha agradat, un luxe, però el poema d’Espriu, tan divertit en un home tan aparentment seriós, ha estat inesperat.
    Gràcies!

    M'agrada

  4. Montserrat Tur

    Sabia que la carta que vaig escriiure al Rei més Mag de tots , tindria resposta, moltas , moltissimes gràcies , ara només falta que el Rei rapitshare en deixí baixar-m’ho, començaré aquesta mitjanit , espero no perdre cap sabate ni rès que se l’hi assembli, i tingui un final feliç.

    M'agrada

    • El land sempre està fernem, t’ho miris din t’ho miris. Imaginat que tenim un infernemlandaire a l’Índia, doncs per a ell el fernem serà Camprodon, per dir un lloc preciós de la nostra geografia, per tant no hi ha ni Orient ni Occident, hi ha terres llunyanes somniades, idíl·liques, desitjades, arreu.
      Petons propers

      M'agrada

  5. SANTI

    Ahir no vaig poder descarregar els regals, vaig esperar a aquesta darrera mitjanit i ara ja tinc un dels dels dos, el tercer el del rei negre ja el vaig agafar el dia que corresponia.
    Gràcies als reis-lands, intentaré escoltar Les Troyens quan em sigui possible.

    M'agrada

  6. jesús

    Gracias joaquim, estoy ansioso por ver Troyanos por que no pude ir al cine ese día,y no lo puedo abrir (exhausted), estamos todo IFL a la vez o no lo se hacer, como siempre… espero un

    M'agrada

  7. Joana

    Moltes gràcies Joaquim, un regal amb tanta sensibilitat només el podies fer tu, espero que els Reis Mags també hagin estat molt generosos amb les teves peticions.
    Que el 2013 et sigui curull de bones sensacions i s’acompleixin tots els teus desitjos.

    M'agrada

Deixa un comentari