IN FERNEM LAND

EL QUART DILEMA DEL CONCURS DEL MES D’AGOST


concurs agost

Fins ara tenim un quadre que estaria molt bé que hagéssiu identificat, per tal de saber o bé l’autor ja que ens interessa la ciutat on va morir, o potser coneixen el quadre ens interessa més saber a quina ciutat el podem veure.

Després hem escoltat una cantant interpretant una ària que o bé us convindria saber a quina òpera pertany o potser és mes convenient saber de quina cantant es tracta, és clar que per esbrinar-ho us serà més fàcil si coneixeu el que canta.

I la setmana passada us vaig deixar la fotografia d’una muntanya que havíeu d’ubicar  o bé a la Xina o bé al Canada.

Avui amb el fragment musical que us vaig deixar el primer dia  

heu de conèixer l’origen del seu compositor, i aquest o bé pot ser cantàbric o txec.

I com que potser encara hi ha algú que va una mica despistat/ada,  la imatge de la capçalera pretén encara que no ho sembli, ajudar.

Sort!

Diumenge vinent us faré una pregunta que involucrarà les solucions correctes als quatre dilemes.

2 comments

 1. Josep Olivé

  Et demano disculpes Joaquim per fer servir IFL d’altaveu de la meva indignació i enuig.

  Impresentable crònica de La Vanguardia del concert d’ahir a Vilabertran, convertida en un al.legat feminista innecessari i fora de tot contexte. Em semblaría molt raonable la dura crítica al pensament de Mahler envers el seu matrimoni en un article d’opinió, però procamar-lo sense solta ni volta en la crònica del concert d’ahir, tot jugant (quina gràcia més maldestre!) amb el títol de l’obra, em sembla un despropòsit i una malaltisa intenció de ficar cullerada, de fer-se notar i de parlar de coses diferents de les que qualsevol amant de la música espera llegir. Potser es tracta d’això, no fos que descubrissim que qui ho ha escrit, molt probablement, no ho podría fer en qualsevol altra de diari de prestigi contrastat.

  Ja està. Res més. Estic per escriure una carta de protesta a La Vanguardia. Ja fa temps que això dura, i sempre és la mateix protagonista.

  M'agrada

  • No m’has de demanar disculpes de res, si no hagués estat per aquest comentari no m’hauria interessat pel tema, ja que La Vanguardia ha anat deixat de formar part dels meus diaris a llegir i per tant no sé de que em parles, buscaré si puc trobar-ho a la xarxa.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: