IN FERNEM LAND

EL CONCURS D’AGOST 2016 (3/5): A la recerca d’un ofici


Pista 3_5

A hores d’ara tenim un compositor i un escultor que entre si i a priori no tenen res a veure fins que jo els enllaci en la pregunta final que ens ha de portar a conèixer l’ofici que busquem, per tant, de moment us aconsello que no intenteu lligar caps perquè us pot despistar més que no pas ajudar i el consell que us dono és anar resolent pista a pista perquè si les encerteu, arribar a resoldre la pregunta final haurà de ser molt més senzill.

La tercera pista ens ha de portar a una cantant d’òpera nord-americana a qui la soprano sueca Jenny Lind després d’escoltar-la en una audició, li va aconsellar que anés a Europa, ella li va fer cas i després de rebre classes del famós Manuel García, va fer una notable carrera com a contralt assolint èxits com a Arsace o Azucena.

Per arribar a conèixer l’ofici necessitarem saber qui és aquesta cantant.

Les respostes a infernemland2007@gmail.com

Les pistes anteriors:

  1. https://ximo.wordpress.com/2016/08/01/el-concurs-dagost-del-2016-a-la-recerca-dun-ofici/
  2. https://ximo.wordpress.com/2016/08/08/el-concurs-dagost-2016-2-a-la-recerca-dun-ofici/

 

 

A %d bloguers els agrada això: