IN FERNEM LAND

TRIEU LA SENTA QUE MÉS US AGRADI


Tenim el Der Fliegende Holländer a tocar i ens cal fer la pertinent tria. El darrer més ja varem triar un baríton, per tant aquesta nova tria no triareu un holandès sinó una Senta i per tant he escollit 12 versions diferents de la balada de Senta (Traft ihr das Schiff) intentant no recórrer a les versions esperades, al menys no totes, és a dir agrairia a aquells que no trobin la seva Senta que m’ho retreguin, ja que no es tracta d’escoltar als de sempre, tant és així que la “meva” Senta, la més estimada, no hi és.

Teniu temps per triar fins el dia 1 de maig a les 23:59, el 2 de maig, dia de la primera representació de Der Fliegende Holländer al Liceu, publicaré el resultat.

Són 12 versions ben diferenciades de les que podeu triar-ne 4 i com ja va succeïr en la darrera edició, no hi haurà possibilitat de comentar. Recordeu que es tracta d’escollir les versions que més us agradin, tan senzill com això.

Aquestes són les 12 versions

Senta 01

Senta 02

Senta 03

Senta 04

Senta 05

Senta 06

Senta 07

Senta 08

Senta 09

Senta 10

Senta 11

Senta 12

Una vegada ben escoltades les 12 versions ja esteu en predisposició de triar les 4 que més us hagin agradat. recordeu que les heu de marcar totes 4 i després prémer “vote”

Gràcies anticipades per escoltar i gaudir-ne triant.

A %d bloguers els agrada això: