IN FERNEM LAND

TRIANT “AH MES AMIS”


Vull aclarir abans de començar l’apunt que el títol és prou clarificador, avui us proposo que trieu els vostres amics, vull dir que entre les 10 propostes que us deixo de l’ària de Tonio de “La fille du régiment“, “Ah! mes amis, quel jour de fête!”, heu de triar, com sempre, les que més us agradin.

No és normal que en un mateix més tinguem dues tries, però els capricis de la programació del Liceu ha fet que les primeres representacions de Der Fliegender Holländer i de l’òpera de Donizetti estiguessin molt juntes i per tant les tries també han anat molt seguides, espero que aquesta segona l’agafeu en ganes.

Molts estareu d’acord amb mi que la segona ària de Tonio “Pour me rapprocher de Marie”, és molt més interessant i sobretot bella, però no hi ha dubte que el circ que representa els nou Do de la cabaletta són un festival que engresca i com que en a mi m’agrada engrescar, la tria la farem amb aquesta ària que em convida a portar 10 versions esplèndides i no les habitual 12, ja que he optat per oferir la versió tal i com és, i no tal i com la canten molts tenors en recitals i festes de tota mena, per tant si són 10 us en deixo triar 3, només 3.

teniu temps fins la mitjanit del proper dilluns i el dia 16, que és el dia de la primera representació liceista us diré quina ha estat la versió més triada. Com ja és habitual en les darreres edicions no hi haurà opció a comentar i tractant-se de tenors encara menys.

Apa! aquestes són les 10 versions que garanteixen com a mínim 90 do, però ja us aviso que hi ha algun dels tenors que en posa més.

No us ho prengueu molt a pit ja que podríeu agafar un afartament.

Amis 1

Amis 2

Amis 3

Amis 4

Amis 5

Amis 6

Amis 7

Amis 8

Amis 9

Amis 10

I ara recordeu que en podeu triar fins a 3, les heu de marcar alhora i després prémer VOTE.

Si algú arriba a prendre mal amb aquest excés de colesterol operístic ho puc arribar a entendre, però també estic segur que per a molts aquest apunt i aquesta tria serà una injecció de vitalisme  i optimisme revigoritzant, i només per això ja paga la pena l’apunt.

A %d bloguers els agrada això: