IN FERNEM LAND

EL CONCURS DE L’ESTIU 2017: UN MUSEU


detall del quadre del concurs agost 2017

Avui iniciem el clàssic concurs del mes d’agost a IFL, edició 2017. Portem fins ara 6 edicions i com que sembla ser que és una cosa esperada (us agrada que us maltracti), aquest any tampoc faltarà a la cita estiuenca.

Aquest any caldrà que em, digueu el nom d’un museu, un museu on hi podreu veure el quadre que encapçala l’apunt d’avui, bé l’encapçalament corresponent a un trosset del quadre del qual en tornarem a veure un altre trosset el dilluns 28 d’agost, perquè dubto que aquest us ajudi gaire, tot i que mai se sap, sou molt bons i sabeu com trobar coses impossibles, que d’això es tracta una mica el concurs.

Avui us deixaré la primera pista i cada dilluns del mes d’agost (7, 14, 21, i 28) sortiran 4 pistes més, en total 5 que ens hauríen d’ajudar a confirmar les vostres indagacions i portar-vos finalment a bon port, és a dir,  aquest preciós Museu (pinacoteca) mundialment reconegut. Les pistes estan interralacionades.

Però compte perquè guanyarà el que encertant el nom del Museu hagi acumulat  més punts.

El nom del Museu, si és que sou agosarats, ja el podeu dir avui mateix, però això només us donarà en el cas que sigui correcte “25 punts”, i si després no en sumeu més, tot i ser els primers en contestar correctament no guanyaríeu el concurs, per tant millor anar assegurant el màxim de respostes i sumar el màxim de punts, i òbviament en cas d’empat de punts guanyarà el concursant que hagi dit primer el nom del Museu.

Si algú és llença a la piscina i diu el nom del Museu i després vol rectificar, per la segona resposta en cas de ser correcta ja no obtindrà els 25 punts inicials, només en seran 10. I si la primera era coirrecta i canvia, perdrà la totalitat dels 25 guanyats..

Els 25 punts els guanya tothom, ja sigui el primer com l’últim dia a darrera hora, si s’encerta el museu i només es tindrà en compte la primicia de la resposta en cas d’empat a punts.

  • Cada pista encertada 10 punts
  • El nom del Museu 25 punts

Totes les pistes estaran relacionades entre si La primera pista és operística:

PISTA 1

Escolteu aquest fragment i m’heu de dir de quina òpera es tracta i qui és el tenor solista que el canta. El fragment és d’un àudio privat però és importantque sigui aquest i no un altre, sé que em discuklpereu la precarietat relativa del so, però el fragment i el cantant crec que es distingeixen prou bé.

*

Les respostes les heu d’enviar a infernemland2007@gmail.com.

El dilluns 7 la 2ª pista, sort i ja podeu començar a respondre

A %d bloguers els agrada això: