IN FERNEM LAND

EL CONCURS DE L’ESTIU 2018


Doncs si, ja el tenim aquí una altra vegada, durant els 4 diumenges del mes d’agost us faré quatre preguntes senzilles i amb les quatre respostes ben ordenades m’haureu  d’esbrinar la cinquena i definitiva preguntar, que us plantejaré el divendres  31 d’agost.

No cal dir que hi haurà premi per qui m’envií la primera resposta correcta el dia 1 de setembre de 2018, ara bé per estimular la participació, aquest any també s’endurà un premi qui contesti primer a la pregunta setmanal, per tant hi ha cinc premis en joc.

Cada diumenge d’agost, abans de plantejar la nova qüestió us diré qui va ser el guanyador o guanyadora de la setmana anterior.

La primera qüestió és dir-me quin any es va estrenar l’òpera de la que tot seguit n’escoltareu un fragment

Els apunts setmanals del concurs no tindran habilitada la possibilitat de comentar i les respostes les heu d’enviar a infernemland2007@gmail.com qualsevol resposta enviada a un altre correu no es considerarà com a rebuda encara que sigui correcta,

Ànims, una mica de sort i no defalliu a la primera.

A %d bloguers els agrada això: