IN FERNEM LAND

RESULTAT DEL CONCURS DE GENER


Primer, abans de dir-vos quins eren els vuit tenors que han cantat l’escena de Manrico de Il Trovatore, m’agradaria donar-vos les gràcies a tots els que heu participat.

No crec que el concurs fos especialment difícil. Algú m’ha dit que hi havia una trampa, per tal de despistar, però no és cert i m’agradaria argumentar que l’elecció del últim tenor, que potser, juntament amb el tercer son els que podien ser més dificultosos, ha estat motivada per que a aquest tenor li vaig dedicar un post en el blog i justament, un dels dos fragments escollits per demostrar les seves facultats va ser aquesta mateixa Pira. Això jo vaig creure que podia facilitar la cosa, una pista.

Dit això us diré que els tenors escollits i per ordre d’aparició són:

  1. Richard Tucker
  2. Franco Corelli
  3. Salvatore Licitra
  4. Plácido Domingo
  5. Roberto Alagna
  6. Mario Del Monaco
  7. Luciano Pavarotti
  8. i Pedro Lavirgen

clicant a sobre el nom accedireu al fragment sencer (baixar-lo o escoltar-lo)

Tan sols hi ha hagut una resposta encertada i ha estat l’amic Golaud, que sense cap mostra de dubte em va contestar:

¡Hola, Ximo!.
Aquí te mando la respuesta al concurso que has planteado en tu blog. “Mis” ocho tenores son:

Tucker
Corelli; Licitra; Domingo
Alagna
Del Monaco; Pavarotti; Lavirgen

Te los he puesto en el orden en que creo haberlos identificado. A ver si hay suerte

Si, hi ha hagut sort i has encertat de ple, per tant The Oscar Goes to, Golaud. Felicitats!

Bé ara tinc una tasca difícil. Haig d’esbrinar alguna cosa sobre tu, per tal de dedicar-te un post. Una mica de paciència

A la resta animar-vos a participar en el concurs del mes de febrer, que és molt possible que es tracti d’endevinar una òpera.

referència al post

Un comentari

  1. amfortas

    Nohe pogut participar perque qun estic de viatge al meu portatil i no sento el so. El tinc d’arreglar.Però encare que els tenors son molt coneguts estic segur que no hagues encertat molts…i si participas es per guanyar. Felicitats a Golaud.
    Al Senyor Licitra el vaig escoltar una vegada per Radio 2 cantant a La Scala Il trovatore dirigida per Muti i quan va acabar La pira, i scaglieri quasi no deixan continuar la representació de les protestes .

    M'agrada

  2. Rodrigo

    Enhorabuena a Golaud por su buen oido, ya que identificar a Lavirgen por sólo el “All’armi” del final de la cabaletta tiene mérito. Yo estoy contento por haber acertado todos los demás.
    Saludos.

    M'agrada

  3. Golaud

    ¡Muchas gracias por la estatuilla! Me ha hecho ilusión ver la inscripción de mi nick en ella 🙂 ¡Y prometo no colocarla en el cuarto de baño, como hacen las estrellas de Hollywood!

    En cuanto a Lavirgen, tuve la suerte de escuchar su pira no hace mucho.

    Gracias Ximo 🙂

    M'agrada

Deixa un comentari