IN FERNEM LAND

EL VÍDEO DE THE MERRY WIDOW (Fleming-Gunn-O’Hara-Shrader-Allen;Stroman-Davis)


A tots els que vareu gaudir amb The Merry Widow del MET o tots els que vareu triar qualsevol altre opció abans que pagar l’entrada al cinema, i tots els que us va semblar una “cursilada” sideral o tots als que la Fleming us va entusiasmar o a tots els que la vareu trobar passada de laca i que la faixa li oprimia la veu, o tots els fans de Kelli O’Hara que voldran tenir immortalitzada per sempre més a la seva diva de Broadway en el seu debut al MET novaiorquès i a tots els que la producció de la divinitzada Susan Stroman els va semblar impròpia de la fama de la directora i també d’un teatre tan prestigiós, o tots aquells que no poden admetre que Nathan Gunn ja no pugui ensenyar els pectorals provocant l’esglai de platees i galliners amb binocles i tots els que no entenen com la direcció de Sir Andrew Davis podia ser tan poc vienesa i seductora, o els escandalitzats de la lliga pro homofòbia que encara s’han de recuperar en veure que el Njegus de Carson Elrod té més ploma que el diablo de Miguel Bosé, o tots els que no la vareu veure i malgrat el que us vaig dir a l’apunt pertinent me l’heu demanat, la desitgeu tenir, tornar a veure o senzillament passar olímpicament d’aquest apunt, aquí la teniu.

Com que tinc molta feina i no tenia temps material per escoltar o veure res nou i escriure el corresponent apunt, com sempre m’estimo més  ser sincer, aquí us ho deixo, i tot i així sé que faré contents a molts i moltes. Què més es pot demanar!

THE MERRY WIDOW
Franz Lehár-Viktor Léon/L. Leo Stein

Hanna Glawari………..Renée Fleming
Valencienne………….Kelli O’Hara
Count Danilovitch…….Nathan Gunn
Camille de Rosillon…..Alek Shrader
Baron Zeta…………..Thomas Allen
Vicomte Cascada………Jeff Mattsey
Raoul de St. Brioche….Alexander Lewis
Njegus………………Carson Elrod
Sylviane…………….Emalie Savoy
Olga………………..Wallis Giunta
Praskowia……………Margaret Lattimore
Kromow………………Daniel Mobbs
Bogdanovitch…………Mark Schowalter
Pritschitsch…………Gary Simpson
Woman……………….Andrea Coleman
Maitre D’……………Jason Simon
Lolo………………..Synthia Link
Dodo………………..Alison Mixon
Jou-Jou……………..Emily Pynenburg
Frou-Frou……………Leah Hofmann
Clo-Clo……………..Jenny Laroche
Margot………………Catherine Hamilton

Conductor……………Andrew Davis

Production…………..Susan Stroman
Set Designer…………Julian Crouch
Costume Designer……..William Ivey Long
Lighting designer…….Paul Constable
Sound Designer……….Mark Grey
Choreographer………..Susan Stroman
English Version………Jeremy Sams

Metropolitan Opera House, Nova York 17 de gener de 2015

 

Si algú no ho va llegir o vol recuperar la meva opinió d’aquesta The Merry Widow, només ha de prémer el següent enllaç:

Les mostres d’agraïment millor les doneu a Kiko, que és qui s’ho mereix, jo també li dono per resoldre’m de manera senzilla un apunt. Que consti en qualsevol cas que ni ell ni jo ens fem responsables dels efectes secundaris que pugui produir la visió d’aquest espectacle en sensibilitats selectes i refinades ;-). Aquí la resta

 

16 comments

 1. Golde

  I noticed that you had posted the NY Philharmonic Carousel on your site in 2013. It is no longer available on Rapidshare. Could you possibly repost it? As far as I know, it’s not commercially available.

  M'agrada

 2. MartaB

  Moltes gràcies Joaquim, en el seu dia ja vaig llegir la teva opinió al respecte i dir-te que comparteixo quasi tot el que vas dir, començant per l’actuació de la Sra. Fleming, he de confessar que malgrat tot vaig passar una tarda ben entretinguda i que el meu marit va disfrutar d’allò més

  M'agrada

 3. Jofre

  Hola Joaquim, fa dies que no dic res però et segueixo igualment. Avui m’he fet un tip de riure amb aquest apunt i encara hi ha qui el puntua baix, a sobre que els regales el cromo t’ho agraeixen així. Hi ha qui té molta barra
  Jo passo però m’ho passo bé.
  Agraït

  M'agrada

  • colbran

   El/la que ha puntuado tan bajo este apunte debiera haberlo hecho en el que Joaquim expresaba su opinión sobre esta representación, si no estaba de acuerdo. Hacerlo en el regalo del video es francamente de muy mal gusto, pues todo obsequio merece el máximo de gratitud.

   Por mi parte, aún habiendo salido “trasquilado” de esta retransmisión, estoy sumamente agradecido de poder disponer de una copia de la misma. Gracias pues a Kiko y a Joaquim por hacernos partícipes gratuitamente de algo tan difícil de conseguir y además con esa calidad de imagen y sonido muy superiores a los de la retransmisión en directo en el cine.

   M'agrada

 4. Ad

  ¡Gracias por el video Joaquim! Aunque personalmente no me gustó esta producción, se que mi abuelita estará muy contenta de ver la producción del MET de su opereta favorita.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: