IN FERNEM LAND

TRIANT UNA “FLEUR”


clavell

Torna la tria a IFL i amb motiu de la imminent representació de Carmen al Gran Teatre del Liceu m’ha semblat interessant triar la versió que us agradi més de “La fleur que tu m’avais jetée“, la cèlebre ària que canta Don José al segon acte de l’òpera.

Us proposo 12 versions, de les quals vosaltres podreu triar-ne 4.

Teniu temps fins la propera mitjanit de dissabte a diumenge, és a dir, el darrer dia per triar serà el dissabte 18 d’abril.

Fleur 1

Fleur 2

Fleur 3

Fleur 4

Fleur 5

Fleur 6

Fleur 7

Fleur 8

Fleur 9

Fleur 10

Fleur 11

Fleur 12

I després d’escoltar les 12 versions marqueu les 4 que us hagin agradat més i tot seguit premeu VOTE

Malgrat que la principal intèrpret d’aquesta òpera és una dona, les darreres tries van ser femenines i crec que ja tocava tornar a enfrontar a tenors, quelcom que sempre ha motivat renyides tries.

No es veuran els resultats, ni els percentatges de la tria fins el diumenge i m’agradaria que en els comentaris no féssiu menció de cap nom, la majoria són prou evidents…

Gràcies per participar.

32 comments

 1. Simone

  vaig tan de bolit que últimament no comento res però si que et llegeixo, Joaquim. Moltes gràcies per aquesta proposta (i tots els altres posts de fa dies, no, setmanes!!). Ja estic amb taquicardia abans de escoltar…JAJAJA! una abraçada!

  M'agrada

 2. alex

  gracias por el concurso y trataré de participar.
  Respecto a la CARMEN liceistica que se va a presentar estos días y salvo que cambie de idea a última hora, paso totalmente de ella ( ya me conozco de sobras esta producción, a Uria Monzón y a Shukoff, no me interesa ninguno de ellos )
  Demasiadas buenas CARMEN vista y escuchadas ya

  M'agrada

  • Jo tampoc hi aniré, encara que t’he de confessar que malgrat que els cantants no em cridaven gens l’atenció i que les poques crítiques que he llegit ho deixen tot bastant mediocre, com era d’esperar, deixar d’anar a una representació d’òpera em sap greu

   M'agrada

 3. duran

  Ufffff!!!, que difiçil qu’es triá cuatre, m’hagradat molt escoltá les 12 “Fleur” i he votat, encar que si soc sincer, la veritat es que no estic el corrent de les veus actuals, (si en conec 1 o 2, fará prou), espero el resoltat i si poses el nom millor. Et llegeixo cada dia el teu blog. Una abraçada

  M'agrada

  • No és tan difícil, segur que en trobaràs com a mínim quatre que t’agraden més que la resta, i com que no es tracta de saber qui cantam, sinóde triar qui t’agrada més, no hi ha dificultat, o en tot cas la dificultat la trobaràs o l’hauràs trobat en decidir 4 sobre 12.
   Abraçada de retorn

   M'agrada

 4. Jordi

  Ho trobava a faltar
  Ho he tingut clar a la primera escoltada.
  He reconegut a 2 dels 6 escollits, que he triat al costat dels altres 2 que jo no tinc gaire clar qui són.
  M’ha sapigut greu eliminar els altres 2 que m’han agradat molt però les normes s’han de respectar i encara que vulguis no se’n poden votar més
  No triguis tant a fer-nos triar

  M'agrada

 5. rosetapiccina

  He votat, però injustament, perquè tots m’agradaven molt.

  Aquesta cançó em va fer entrar a l’òpera fa uns anys, li tinc especial estima.

  M'agrada

 6. Ella

  Gracias por proponer este concurso! “La fleur” es mi aria favorita de Carmen junto con el quinteto “Nous avons en tête une affaire”.
  Enhorabuena por tu blog, lo sigo asiduamente desde cuando lo descubrí hace tiempo.
  Si me permites, dejo a continuación el link del documental “La fleur” de la fundación Josep Carreras, me parece muy actual en estos días de Carmen liceista.
  http://www.fcarreras.org/noleucemia/es

  M'agrada

  • Gracias por comentar y dejar el enlace, Ella y bienvenida a IFL.
   El quinteto tambien es para mi uno de los grandes momentos, como el ária de las cartas de Carmen, seguramente el fragmento musical que más estimo.

   M'agrada

  • Gens, tot i que ja saps que no es tracta tant d’endevinar qui canta sinó de triar les que més t’agradin sense el condicionant que sempre porta saber els noms.
   Gràcies per participar

   M'agrada

 7. Raúl

  La tria ha estat un plaer, plaer que s’ha vist truncat per la lectura del llibret de temporada del Liceu. Em sembla vergonyós que no l’hagin publicat fins avui a la web , quan falten només 4 dies per l’inici del periode de fer canvis a l’abonament. Suposo que en faràs un apunt per comentar-ho, l’han fet massa grossa.

  M'agrada

 8. joaquim

  Meravellosa aria.
  Ja he votat.Tots son esplendids.
  Gràcies una vegada mes per el temps que ens dediques , amb propostes tant
  engrescadores.

  M'agrada

 9. gloria aparicio

  Ja em votat ,com sempre no massa fàcil, l ‘ària es molt maca i tots la cantan bé però, es clar, uns la cantant amb més tendressa i altres amb més passió i naturalment hi hán veus de diferent coloratura, personalment m’agraden els que començen dolç i mica en mica van possan més llenya fins que apareix la “flama” …. acostumo a coincidir amb la majoría, ja veurem aquesta vegada, .hi hán dos que no conèc….

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: