IN FERNEM LAND

EL CONCURS D’AGOST 2015: UNA DATA (un dia d’un més d’un any)


Ja hi tornem a ser.

Ja fa cinc estius que a IFL quan arriba el mes d’agost us proposo un concurs que el faig durar tot el mes i que en aquesta edició del 2015 comptarà amb 5 incògnites que una vegada resoltes i degudament combinades ens hauran de portar a un dia d’un mes i d’un any, que és el que buscareu.

Cada diumenge, us presentaré una incògnita que correspondrà a una de les cinc pistes d’aquest apunt, caldrà doncs associar correctament la incògnita amb la pista i òbviament resoldre-les, tot esperant fer el repòquer el diumenge 30 d’agost amb la pregunta final.

Guanyarà qui contesti més aviat, a partir del dia 31 d’agost no abans, la data demanada el dia abans, és a dir el diumenge 30, una data que correspondrà a la darrera de les incògnites i per tant serà bastant improbable que algú pugui estar del tot convençut abans de la darrera pregunta, que podria tenir un grau de perversió considerable tenint en compte el grau d’agudesa que teniu els visitants d’IFL, això vol dir que em reservo la possibilitat de sorprendre amb un cop d’efecte, 🙂 .

Demà dia 2 plantejaré la primera incògnita i les altres ho faré el 9, 16 i 22 d’agost. El diumenge 30 faré la pregunta definitiva. Les incògnites les penjaré encapçalant la columna de la dreta sota l’anunciat CONCURS 2015.

La particularitat respecte a les edicions anteriors és que enguany des del primer dia teniu tot el que necessiteu, això si, sense saber  les incògnites que corresponen a cadascuna de les pistes. Petites perversions que poden ajudar o poden fer girar el cap.

De moment aquí teniu aquestes 4 pistes:

1

agost2015_3 (2)

 

 

 

 

 

 

2 

3

agost 2015_1 (2)

 

 

 

 

 

 

 

4

Ja teniu material per anar pensant, demà el primer dilema.

A l’apunt no hi haurà possibilitat de fer comentaris

%d bloggers like this: