IN FERNEM LAND

L’AGENDA MUSICAL 2016/2017 (Barcelona i Festivals d’estiu)


He esperat fins avui que L’Auditori de Barcelona oficialitzés tots els cicles de la seva temporada per publicar un clàssic d’IFL: la publicació de l’agenda musical de Barcelona 2016/2017, amb les temporades del Liceu (òpera, dansa, concerts i recitals), el Palau (Palau, Ibercamera, BCN Clàssics, OSV, Camera Musicae) i L’Auditori (OBC, Cambra, Antiga, Ibercamera).

Aquest any he afegit els festivals d’estiu de Peralada, Torroella i la Schubertíada de Vilabertran que ocupen l’activitat dels mesos de juliol i agost al Empordà, comarca que congrega tot i que no només, gran part del públic barceloní.

He intentat diferenciar els diferents cicles per colors i quan hi ha coincidències amb colors diferenciats. Les caselles vermelles són les que concentren dos o més esdeveniments únics que obliguen a escollir-ne un sense possibilitat de veure l’altre en una altra data.

Hi ha altres cicles que tenen lloc a Barcelona que a hores d’ara desconec la programació d ela propera temporada i per tant no hi figuren

Espero que l’agenda sigui d’utilitat i lamento no poder satisfer l’activitat d’altres ciutats catalanes amb programacions pròpies (Girona, Lleida, Tarragona, Vic, Manresa…), així com altres ciutats de l’Estat, és clar.

Per descarregar el PDF:

Enllaç a les temporades:

35 comments

 1. alex

  Gracias Joaquim.
  Me parece que en estas TURNDOT de Peralada, el único gran interés será la Principessa di Gelo de Irene Theorin. No me gustó nada como Desdémona la lírica Katzarava y como Liu tampoco la veo,

  M'agrada

 2. Joan

  Impresa i a punt per posar-me a “treballar-la” Infinites gràcies, és dels “suplements” més pràctics i a més arriba molt d’hora!. M’ho sembla a mi o enguany no cal escollir entre el papa i la mama (palau o auditori) cap concert de primer ordre? Totalment d’acord amb els repartiments del liceu! el títol i el compositor són l’única cosa segura. Seria bo una mena de work in progress i si algú hi troba alguna cosa que ho comparteixi. Per exemple, començo: Els recuadres negres del full 4 xq no són blancs com els altres dies que no hi ha funció?

  M'agrada

  • És més simple Joan. Els dies en negre no existeixen: 29,30 i 31 de febrer, 31 d’abril, juny, setembre i novembre.
   Per cert, del 27 de desembre al 10 de gener de 2017 l’activitat musical és NULA. D’una ciutat que vol ser cosmopolita és ben poca cosa.

   M'agrada

 3. Fernando S.T.

  Muchas gracias por este clásico ya imprescindible.
  Espero que sea tan útil como lo ha sido esta temporada.
  La incorporación de los tres festivales locales más prestigiosos, todo un acierto.

  M'agrada

 4. Joan

  Ep! el concert del G.Kunde és el 12 de febrer, no el 22. Així pot coincidir amb Sokolov al palau i el públic repartir-se una mica com tant agrada als nostres programadors. Podries reeditar-ho, please. Ingent feinada aquesta agenda sense competència i que a més arriba super d’hora. Gràcies!!!!

  M'agrada

 5. alex

  No es agenda Musical para este verano, pero si para la próxima 16/17 y más que recomendable
  Siempre pienso en la programación variada e interesante que se ofrece en el Capitole de Toulouse ( más o menos a 3 horas en coche o en AVE desde Barcelona), con una buena orquesta sobre todo en el repertorio tradicional francés y donde aparecen buenos cantantes habitualmente.
  Llamo la atención porque cercano a Barcelona, la temporada que se ha programado en el 16/17 tiene óperas más que interesantes ( y que prácticamente, jamás se programan o progamarían por nuestro Liceu). Por ejemplo, tienen previsto en el Capitole temporada próxima, una CANDIDE de L.Bernestein, un ERNANI ( cuanto tiempo hace que no se programa en el Liceu!!!) y sobre todo un revival de Meyerbeer con LE PROPHETE y una pareja más que interesante ( Osborn y Gubanova)
  Habrá que visitar Toulouse!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: