IN FERNEM LAND

NADAL 2014


arbre

Tres capses amb tres regals especials i com que són regals són sorpresa i per temps limitat, si no els obriu ara, el més probable és que a partir del 1 de gener de 2015 us trobeu les capses buides i com que no us diré res de res, només el més inquiets, com els nens i els que ja no són tan nens, davant dels regals sota l’arbre i oberts de manera precipitada i tots alhora, els podran gaudir.

Nadal ja ho té això, i més enllà de la qüestió purament materialista de obtenir un regal o tres,  penseu que hi ha la meva particular satisfacció en contribuir a fer-vos, ni que sigui durant una estona, una mica més feliços.

Per obrir la capsa no hi ha cap secret, premeu a sobre de cadascuna d’elles i…

Veureu uns arxius que d’entrada us costarà identificar, ja que els he anomenat només amb les inicials, potser els més espavilats ho identificaran, si més no pot ser una pista i no es tracta pas de cap concurs.

Les de la primera capsa són EGSA13

La segona capsa l’adoro, les inicials són IBDSMET2007

blanca

I la tercera capsa segurament només farà feliços a uns quants, a la Marga, la Isolda, en Manel, en Julianen o a  Carolina segur, la resta…també ho espero. Les inicials són SBONP13

regal daurat

Bon Nadal, Feliz Navidad, Eguberri, Bo Nadal, Merry Christmas, Geseënde Kersfees, Gëzuar Krishtlindjet, Sretan Božić, Glædelig jul, Häid jõule, Hyvää Joulua, Nadolig Llawen, შობა, Весела Коледа, Frohe Weihnachten, Veselé Vánoce, Vesel božič, Joyeux Noël, Boldog Karácsonyt, Nollaig Shona, Gleðileg jól, Καλά Χριστούγεννα, חַג מוֹלָד שָׂמֵח, मैरी क्रिसमस, vrolijk Kerstfeest, Buon Natale, メリークリスマス, Priecīgus Ziemassvētkus, Linksmų Kalėdų, God jul, Wesołych Świąt, Feliz Natal, Crăciun Fericit, С Рождеством, Срећан Божић, З Різдвом, عيد ميلاد مجيد, Շնորհավոր Սուրբ Ծնունդ:, З Калядамі,  聖誕節快樂, 메리 크리스마스,

112 comments

 1. Lluís

  Molt bon Nadal, Joaquim! Cada any, el teu tió és especialment esplèndid, però enguany encara més: moltes gràcies! I que per molts anys vulguis tenir obert aquest blog i compartir amb nosaltres la teva passió i neguits.

  M'agrada

 2. Trepit

  Encara no sé que seran els regals, tant sols he començat a baixar el primer; però, venint d’en Joaquim, no tinc cap dubte que seran uns bons regals.
  A tu Joaquim i a tots els “infernems” us desitjo de tot cor que tingueu un BON NADAL. Salut, pau i felicitats per a tothom.

  M'agrada

 3. Xavier C.

  Moltes gràcies, Joaquim! Sense encertar què exactament, he intuït prou bé de què anava el darrer. M´he estimat més un dels altres. Per les darreres lletres (ja sabeu, allò d´anar sobre segur) volia agafar el del mig, però com ho has posat en envoltori blanc i és un color que si puc sempre miro d´estalviar-me… Així que m´he quedat amb el primer. I home… moltes però que moltes gràcies!!! Ja saps que jo em deleixo per aquestes parelles estel•lars en que ella ens compensa amb molt l´estrellat que l´acompanya… 🙂 Benvolgut regal, me´l miraré amb detall tan aviat pugui (el tastet que he fet picant d´aquí i d´allà ha estat molt maco, això sí). Una abraçada i bon Nadal a tothom!!!
  (p.s.: el del mig me l´he quedat igualment. Quin regalàs, nois! I quina nit em van fer passar dimarts un parell d´aquests…)

  M'agrada

  • El primer és un deliciós preàmbul del segon, que malgrat el blanc nuclear, que no reial, és senzillament imprescindible, Fes-me cas. Ja un dia a l’any que sóc bo i aquest dia és precisament avui.
   Bon Nadal amic.

   M'agrada

 4. Moltes gràcies i molt Bon Nadal!! Jo també soc de les de ADSL de poble i aixó no es carrega…. Però no defalleixo, vull veure què hi ha a la caixa!! I espero ansiosa les netes per obrir els regals, tindré el Billy???!!!

  M'agrada

 5. Mercè

  Bon Nadal per a tots els Infernemlandaires!! Especialment, per a en Joaquim, per tots els regals que ens fa al llarg de l’any.
  Que el 2015 ens porti salut, calés (si pot ser) independència per a Catalunya i… molta músicaaaaaa!!! (i òpera barroca, és clar)

  M'agrada

 6. Molt bones festes Joaquim i tota la comunitat infernemlandaire.
  Ja hem obert els regals (com som molt capriciosos i tafaners, hem obert les tres capses).
  Son uns regals deliciosos el tres, i aprofitarem per gaudir-los durant aquestes festes.
  Una forta abraçada

  M'agrada

  • El 2015 ens espera, no hem d’esperar res de l’any vinent, l’hem de fer nosaltres, romandre a l’espera de que tot el que desitgem ens ho serveixin en safata segur que acabarà fent un 2015 poc satisfactori.
   Gràcies per ser-hi Salvador

   M'agrada

  • Gràcies Olympia, també desitjo que aquestes festes siguin tranquil·les i plaents.
   Per l’any vinent no sé per on començar o potser sí, no esperant res i fer-ho tot per que sigui l’any que desitjo. Hi ha coses que no depenen de mi i desitjo que siguin com jo vull, només en aquest cas em poso en mans dels déus, però tot lo altre depen de mi, espero estar a l’alçada.
   Petonàs Olympia.

   M'agrada

  • Muchas gracias Ad. Satisfacer a tanta distancia es más gratificante aún. Cuando percibo mensajes transatlánticos siempre siento una emoción especial, ver que IFL es seguido, a pesar del catalán, desde tan lejos es para mi algo muy gratificante.
   Los regalos no son más que una pequeña materialización de la gratitud por vuestra compañía
   Feliz Año.

   M'agrada

 7. Vicent

  Bon Nadal per a tu i els teus. Mil gràcies per compartir amb nosaltres la teva sapiència, per les hores invertides i naturalment, pels regals, tot impagable. Que el nou any et depare noves experiències metafísiques (i d’altra naturalesa, què caray!) que puguis compartir amb nosaltres i que tots els teus projectes es vegin realitzats.

  M'agrada

 8. Gabriel i Montse

  Joaquím, estem entussiasmats amb els teus regals de Nadal, començant pel Poema de Nadal de Josep Mª de Segarra amb la foto de la magnífica plaça porxada de BAGÀ (el poble del Gabriel) i seguint amb les 3 CAIXES, contingut de les quals ja l’hem degustat i disfrutat. MARAVELLOSES totes 3 !! però, igual que tú, la preferida es la 2ª, per la qualitat musical, la interpretació espurnejant i divertida de tant boníssims cantants i per la cuidada posada d’ escena que ha arrodonit un éxit que ja estava cantat d’antuvi.

  MOLTÍÍÍÍÍÍÍÍSIMES GRÀCIES !!! També t’enviem els nostres millors desitjos per que acabis de passar unes Bones Festes y que en el proper 2015, TOTS
  els teus projectes es fagin realitat !!

  M'agrada

  • Moltes gràcies parella, estic content que us agradi el que us preparo. Jugo amb avantatge, però a vegades no és fàcil acontentar a tothom, però els 3 són magnífics.
   Un bon any també per a vosaltres i que moltes coses les podem viure junts.

   M'agrada

 9. Niklaus Vogel

  Moltíssimes gràcies pels regalets i, sobre tot, per la magnífica companyia que ens fas durant tot l’any. Molt Bon Nadal i que l’any 2015 ens porti molta música i, per sobre de tot, molta salut per gaudir-la, si no hi ha salut, tot passa a un segon pla i no podem gaudir de res, ja ho saps prou bé. Així que us desitjo el millor i, un cop més, molta felicitat.

  M'agrada

 10. Joan Janer Vidal

  Moltes gracias per els regals de Nadal Joaquim. Ha estat mravella de regal
  Que tunguis un any 2015 marevellos i que tot el que desitges, que és el que et desitgem els que sabem de tu, et surti be.
  Joan

  M'agrada

   • Per favore…non soporto al dichoso tenorino! Y l’altra cantatrice debería salir encopetada del condado después de insultar a Gaetano. Prefiero el divertimento que se montó la Caballé en NIza en el ’81, donde se atrevió a meter Mi bemoles sobreagudos. ¿No lo tendrás por ahi y me lo regalas para Reyes? Lo siento, es que estas fechas le hacen a uno pecar de pedigüeño.

    M'agrada

    • Un poco pedigüeño si, y lo del tenorino no sé si perdonártelo… en fin, creo que andas un poco despistado con lo de los mi bemoles de Caballé. Ni en sus mejores años llego a hacer el Re, pero bueno… visto lo escrito que quieres que te diga…

     M'agrada

    • Pues mire usted, como diría Massiel, atónito me deja; si en esta ristra de ejemplos no encuentra un Re, el despiste lo tendrá usted:
     https://www.youtube.com/results?search_query=caball%C3%A9+high+d

     Los tan discutidos Mib o Re# (hay gente con oído absoluto, que no soy yo, que mantiene que lo es):

     (Sí, el final está manipulado; creo que es un corta y pega del de este:)

     Olvida mi petición y mantengo mi criterio en cuanto a ese sieso que te trató tan mal cuando le entregaste vuestro ilustre premio.
     Gracias por esa expresión tan cálida y apreciativa de “visto lo escrito”; aunque es más adecuado leer lo que uno escribe en vez de verlo… Yo, no leeré tu respuesta.

     M'agrada

    • Pues mira, insisto, eso más que Mi bemoles son gritos en la niebla. Ella misma dijo que a Callas le envidiaba el Re. De todos los escuchados yo diría que el más “consistente” es el de la Anna Bolena y los otros pongo en duda la veracidad exacta de la velocidad de las grabaciones, pero como lo desconozco y no sé si hay truco, me remito a lo que ella manifestó que envidiaba de la Callas.
     El tenor Flórez merece toda mi admiración y respeto como tenor. El Señor Flórez ha desaparecido de mi vida, bueno, jamás estuvo, pero no me interesa lo más mínimo lo que haga o diga fuera del escenario, de hecho como todos los cantantes, desde hace muchos años cuando cae el telón pierden todo mi interés.
     Si no me lees no podrás devolverme la felicitación del buen año que te deseo.
     Hasta la próxima Persiles.

     M'agrada

 11. Arrigo

  Despegado del ordenador unos días (eso sí que es un milagro navideño) y relamiéndome cual gato ante los post tuyos que no he leído durante mi ausencia 🙂 Pero antes de nada FELIZ NAVIDAD (aunque sea ligeramente tarde) y un MUY BUEN 2015 que ya está tocando a la puerta. Ahora te dejo que me voy a lanzar a por tu crítica de la DiDonato-Donizetti. UN ABRAZO

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: