IN FERNEM LAND

L’AGENDA MUSICAL BARCELONINA 2017/2018


Seguint la tradició infernemlandaire, avui publico l’agenda musical de Barcelona per a la propera temporada 2017/2018.

L’inicio en el mes de febrer de 2017 i l’acabo 13 mesos més tard, el mes de juliol de 2018. No inclou el concerts i representacions operístiques del mes de juliol pertanyent a la temporada 206/2017 ja inclosos en l’agenda de l’any passat.

El format ha variat una mica i no és tan acolorit com en les edicions anterior, per contra he separat els diferents auditoris (Liceu, Auditori, Palau i altres) per tal de que les cel·les siguin més entenedores, sobretot quan coincideixen en un mateix dia diversos concerts o activitats.

L’agenda “només” inclou l’activitat barcelonina incloses en els cicles:

 • Temporada del Gran Teatre del Liceu (òpera, dansa, concerts i recitals)
 • Temporada OBC
 • Temporada de múcia de cambra i antiga de L’Auditori
 • Palau 100
 • Palau Grans Veus
 • Palau Bach
 • Palau Cambra
 • Palau Piano
 • Festival Castell de Peralada 2017
 • Schubertíada de Vilabertran 2017

Ja siguin del propi Liceu, Palau o Auditori o dels promotors amb temporada pròpia com Ibercamera, Bcn Clàssics, OCM, OSV inclosos en aquests recintes.

M’hagués agradat disposar de la temporada dels Amics de l’Òpera de Sarrià, dels Amics de l’Òpera de Sabadell (encara que siguin fora de Barcelona) o dels concerts del Cor Vivaldi, així com d’altres activitats musicals a Barcelona.

L’agenda tampoc inclou l’activitat musical del Liceu, Palau o Auditori aliena a la seva programació pròpia, vull dir que si algú busca a l’agenda quin dia tornaran les “chirigotas” de Cadiz al Liceu, no ho trobarà, com tampoc trobarà les Carmina Burana, Conciertos de Arajuez o Valsos vienesos que cada temporada inflen l’agenda.

Espero que sigui d’utilitat encara que en la majoria de caselles no hi ha gaire detall del concert, sobretot del Liceu, per la quantitat de variants en cada repartiment operístic pr altra part i com bé sabem, subjectes a tants canvis.

Per descarregar l’agenda en format PDF, premeu: AGENDA 2017/2018

31 comments

 1. Retroenllaç: Noticias de mayo 2017 | Beckmesser

 2. XavierCat

  Moltes gràcies Joaquim, una excelent aportació imprescindible per anar programant-se la propera Temporada m’has estalviat molta feina i un temps que gairebé no disposo, per a mostra com molts altres avui treballo en la suposada diada festiva dels treballadors, tant de bó es cumpleixi fil per randa.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: