IN FERNEM LAND

EL VÍDEO DE MANON LESCAUT


Kristine Opolais (Manon Lescaut) Fotografia Bill Cooper/ROH

Kristine Opolais (Manon Lescaut) Fotografia Bill Cooper/ROH

No he trigat gaire, ja el teniu aquí en tres arxius, un per el primer i segon acte, l’altre per els dos darrers, mentre que les entrevistes de la mitja part estan separades en un tercer arxiu.

No hi ha subtítols i la qualitat és molt bona, la qual cosa vol dir que els arxius tenen unes dimensions considerables. He partit les dos actes en arxius que facin més còmode la descàrrega. La primera part té cinc enllaços i la segona tres. Les entrevistes van en un únic arxiu que no cal ajuntar. Per ajuntar els arxius de les dues parts podeu utilitzar hjsplit.

Espero que tots els que varem gaudir-la al cinema hi tornem i sobretot els que no vareu poder anar al cinema, ara la gaudiu. Teniu, crec jo, garantida en qualsevol cas una versió vocal excel·lent i una proposta escènica que vista en una segona vegada amb més deteniment i sense el factor sorpresa de la primera visió, em sembla més discutible.

Giacomo Puccini
MANON LESCAUT

Manon Lescaut: Kristīne Opolais
Lescaut: Christopher Maltman
Chevalier des Grieux: Jonas Kaufmann
Geronte de Ravoir: Maurizio Muraro
Edmondo: Benjamin Hulett
Dancing Master: Robert Burt
Singer: Nadezhda Karyazina
Lamplighter: Luis Gomes Naval
Captain:Jeremy White
Sergeant: Jihoon Kim
Innkeeper: Nigel Cliffe

Chorus and Orchestra of the Royal Opera House

Director musical: Antonio Pappano

Director d’escena: Jonathan Kent
Escenografia i vestuari: Paul Brown
Disseny de llums: Mark Henderson
Coreografia: Denni Sayers

Royal Oprera House Covent Garden, Londres

24 de juny de 2014

 

Apunt relacionat 

LA ROH AL CINEMA: MANON LESCAUT

Opolais-Kaufmann Bill Cooper_ROH

Opolais-Kaufmann Bill Cooper_ROH

Aquí trobaràs la resta.

Un comentari

  1. simone

    quina grandiosa sorpresa de bon matí…baixant está el primer…ara paciència i després a cercar una estona perfecta per escoltar i verue-la! moltíssimes gràcies Joaquim! Est el ‘namberuan’ 🙂 Aquesta vegada si que agradeixo que hi hagi “material per descarregar” 😉 bon cap de setmana!

    M'agrada

  2. gmorenoolive

    Moltes gràcies!. Aquest matí el Josep i jo “ens hem repartit la feina”: jo anar al mercat i ell, baixar arxius, aprofitant el relax forçós. Ja la tenim apunt per gaudir-la!.

    M'agrada

    • Acto primero y segundo va en el archivo 1 (más de 4GB). Actos tercero y cuarto van en el segundo (más de 2,5GB)y las entrevistas del intermedio van en el tercero (no llega a 1GB).
      ¿Qué acto falta? ¿No te habrá pasado lo mismo que a Elio? ¿Has juntado todos los enlaces?, El primer archivo está formado de 5 enlaces y el segundo de 3. Tienes que unir-los con hjsplit

      M'agrada

  3. Roser

    Hola Joaquim: Primero muy agradecida por tu gran labor de dejarnos compartir todos estos vídeos de opera. He bajado la Traviata sin ningún problema, pero la Manon el primer archivo el 5 enlace no puedo bajarlo, pues me dice que esta dañado.
    Recibe toda mi gratitud.

    M'agrada

  4. Sandrine LAURENT

    Bonjour Joaquim. Une nouvelle fois merci pour le partage de cette vidéo: j’ai vu cette Manon Lescaut au cinéma mardi et c’est un plaisir de pouvoir la revoir à la maison. Cependant je n’arrive pas à joindre les 5 premiers fichiers avec hjsplit, cela me met un message d’erreur à 80% de la progression. Tout a été très bien pour la partie 2 qui est d’une qualité exceptionnelle. Encore merci.

    M'agrada

    • Cher Sandrine:
      Je viens d’adhérer les cinq fichiers sans aucun problème. Les quatre premiers dossiers ont une dimension de 976.6 FM et 735.1 FM cinquième.
      Vos fichiers ont la même dimension?
      Je suis désolé, mais si il ya des gens qui sont à la baisse et rejoint en douceur, je pense que le problème n’est pas le mien.

      M'agrada

  5. Manel

    Hola Quim,
    Segueixo atentament els teus comentaris des de fa algun temps i volia agrair-te l’oportunitat de tornar a veure aquesta gran obra. De ben segur que hi ha molts detalls que ens varem perdre a la sessió de cinema i que podrem apreciar tranquilament a casa. Moltes gràcies per les teves inestimables aportacions a aquest apasionant món de l’òpera.

    M'agrada

    • Hola Manel, benvingut a IFL.
      Perdona que et respongui tan tard, però el comentari l’he descobert ara entre el correu brossa, no sé com va anar a parar allà, a vegades passa.
      Gràcies per seguir-me i per ser tan amable en el comentari.
      torna quan vulguis, no cal dir-ho..

      M'agrada

  6. Willy

    Milagro!! Apareció el acto 3 que no había visto, siempre estuvo ahí pero al chequearlo no sé muy bien que pasó, Excelentes interpretes y la dirección de Pappano fantástica. de nuevo gracias Joaquín por tu aporte que de otra manera es imposible conseguir

    M'agrada

Deixa un comentari