IN FERNEM LAND

TRIANT EL “TECO IO STO” QUE MÉS US AGRADI


Amb les representacions de “Un ballo in maschera” que comencen el proper dia 7 d’octubre al Gran Teatre del Liceu, s’inicia la temporada de tries a IFL.

Per l’ocasió he triat el bellíssim duo del segon acte entre Renato i Amelia, l’exigent i segurament més inspirat duo de soprano i tenor de Giuseppe Verdi, clarament  influenciat per el grandiós duo de Raoul i Valentine de Les Huguenots, però amb l’empremta verdiana que el caracteritza i que el fa veritablement grandiós.

Triar un duo té la complicació afegida que hem de triar no d’un o l’altre cantant que més ens agrada sinó l’ideal seria triar les tres versions que ens agradin més en el seu conjunt. He triat 10 versions, ja us dic que no les millors, tot i que entre les 10 n’hi ha de immillorables, mentre que en altres potser falla l’Amelia, en Riccardo o potser fins i tot tots dos.

Com que el duo és llarg només n’he triat 10 i per tant vosaltres podreu escollir-ne 3

Teniu temps fin la mitjanit del dia 6 d’octubre, jo publicaré el resultat el dia 7 coincidint amb la primera representació de la sèrie programades a la temporada 2017/2018.

Seguint la pràctica iniciada l’any passat, l’apunt no permetrà comentaris.

Sense més preàmbuls aquestes són les 10 versions:

TECO 1

TECO 2

TECO 3

TECO 4

TECO 5

TECO 6

TECO 7

TECO 8

TECO 9

TECO 10

*

Una vegada escoltades les 10, tantes vegades calgui, cal triar-ne 3 com a màxim. Marqueu les tres i tot seguit premeu VOTE.

 

 

A %d bloguers els agrada això: