IN FERNEM LAND

PARSIFAL (2): EL VÍDEO DEL SEGON I TERCER ACTES


Katarina Dalayman (Kundry) i Jonas Kaufmann (Parsifal) al segon acte de Parsifal del MET 2013. Producció de Fraçois Girard, fotografia Ken Howard/Metropolitan

Katarina Dalayman (Kundry) i Jonas Kaufmann (Parsifal) al segon acte de Parsifal del MET 2013. Producció de Fraçois Girard, fotografia Ken Howard/Metropolitan

Ja torno a ser aquí, ara amb la resta, el segon i el tercer acte.

Sé que les baixades s’han col·lapsat, com era previsible, tant per els meus contactes a RS com per tots els que descarregueu els arxius mitjançant els enllaços de l’apunt. caldrà paciència, però jo crec que tots l’acabareu tenint i gaudint.

Si us plau, si no és per motius de tipus defectes de visió o àudio, us prego que no em pregunteu que no es poden baixar els arxius, l’explicació és la de sempre, hi ha un límit diari de baixades i quan s’esgota cal esperar (tothom) fins la mitjanit. A mi m’agradaria que les coses fossin diferents, fins i tot a la vida, però de moment són així.

PARSIFAL
Richard Wagner

Parsifal…………….Jonas Kaufmann
Kundry………………Katarina Dalayman
Amfortas…………….Peter Mattei
Gurnemanz……………René Pape
Klingsor…………….Evgeny Nikitin
Titurel……………..Rúni Brattaberg
Voice……………….Maria Zifchak
First Esquire………..Jennifer Forni
Second Esquire……….Lauren McNeese
Third Esquire………..Andrew Stenson
Fourth Esquire……….Mario Chang
First Knight…………Mark Schowalter
Second Knight………..Ryan Speedo Green
Flower Maidens: Kiera DuffyLei XuIrene RobertsHaeran HongKatherine WhyteHeather Johnson

Conductor……………Daniele Gatti

Production…………..François Girard
Set Designer…………Michael Levine
Costume Designer……..Thibault Vancraenenbroeck
Lighting Designer…….David Finn
Video Designer……….Peter Flaherty
Choreographer………..Carolyn Choa
Dramaturg……………Serge Lamothe

New York, 2 de març de 2013

ENLLAÇOS vídeo

Parsifal al MET 2013: Acte 2on Producció de François Girard Fotografia de Ken Howard/MET

Parsifal al MET 2013: Acte 2on Producció de François Girard Fotografia de Ken Howard/MET

 

Parsifal al MET 2013, acte 3er, producció de François Girard Fotografia de ken Howard/MET

Parsifal al MET 2013, acte 3er, producció de François Girard Fotografia de ken Howard/MET

ENLLAÇ Vídeo (òpera sencera, 7 arxius, actes separats i entrevistes)

ACTUALITZAT 2 de maig de 2014

https://mega.co.nz/#F!U4JwVTia!Fbvarg9z0czsfbT_u2HcVQ

APUNTS RELACIONATS

 

36 comments

 1. miguel

  Moltes gracies Ximo.
  Cometí el horrible error de pensar que el Parsifal era la 1ª semana de abril y perdí mi entrada, cuando era la más esperada con esos dos mons”truitos” llamados Jonas y Rene
  Espero poder bajarmelos, porque hay no sobre sino ultrademanda

  M'agrada

  • Hola Miguel, lástima que te lo perdieras en directo, ahora lo puedes recuperar aunque ya sabes, hay que esperar.
   A parte de Kaufmann i pape no te olvides de Dalayman (ya verás, ya) y Mattei, Nikitin y sobretodo Gatti que hizo posible el milagro.
   Una gozada

   M'agrada

 2. simone

  gracies, Joaquim! Em poso a la cua del tot…quan hagi pasat la primera “ultra-vorágine” intentaré baixar m’ho. De mentres en tinc prou amb el audio i el CD amb Runnicles sense brackets! 😉 una abraçada
  Bon i espléndid dissabte a tothom!

  M'agrada

 3. No vull escriure al Joaquim perque deu estar saturadissim de missatges “no em puc baixar els arxius”, pero si que us demano, als lectors, que, si algu s’ho ha pogut descarregar i juntar tot correctament, que ho digui, si us plau.
  Jo, de moment, he descarregat i juntat, amb el HJSplit, els dos primers actes, pero, en els dos casos, quan descomprimeixo l’arxiu resultant em diu que està corrupte. Algú em pot confirmar si ho ha aconseguit? Així sé si és un problema només meu, i tornaria a intentar descarregar-ho tot. Gràcies!

  M'agrada

  • No t’amoïnis Teresa, investigo i dic alguna cosa, ja que em comença a preocupar.
   vaig a fer.me la baixada (jo no tinc restriccions en els meus arxiu) i intentar juntar-los i descomprimir-los. Et (us) diré alguna cosa aviat.

   M'agrada

  • Em comenta la Cristina que ella ha vist el primer acte sense problemes (respiro) i que el segon i tercer li ha donat un error que deia “Error de CRC en PARACT2.mkv”, però que ho HA SOLUCIONAT de la següent manera: donar-li a descomprimir i marcar la casella “conservar archivos dañados”
   Jo suposo que al ser arxius molt grans en HD qualsevol petita interferència en la baixada (fer un altre cosa amb l’ordinador, per exemple) pot alterar la baixada i als arxius.
   Proba-ho i ja em diràs, jo encara no het la prova a casa, vaig a dinar i ho faig després.

   M'agrada

 4. Marta B

  Fins ahir al matí no vaig aconseguir començar a baixar-me aquests fitxers, ara encara estic en “ello” i crec que encara em falta molt per acabar-ho de tenir tot en ordre, però moltes gràcies, va ser una d’aquelles retransmissions difícils d’oblidar, l’àudio l’he escoltat més d’una vegada i cada vegada que l’escolto m’agrada més i més.

  M'agrada

 5. JaumeM

  Per fi he aconseguit baixar, ajuntar i descomprimir tot aquest Parsifal, però ara el meu VLC (darrera versió) no me el deixa veure , la imatge sur molt “”pixellada” com un conjunt de colors que no permeten reconèixer res i transcorre a salts com si fos una presentacio de diapositives. ¿algú podria dirme que faix malement?.
  Gracies.
  Es un martiri llegir les excelses qualitats de la producció i no poder gaudir ho.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: