IN FERNEM LAND

RECONVERTINT ARXIUS ANTICS…


Transfer 1

Una vegada comés el “parricidi” amb tots els arxius dipositats a RapidSahre he decidit fer una “petita” tasca de traspàs d’algunes gravacions d’àudio i vídeo a MEGA.

Amb la inestimable i voluntària ajuda de Werner que em va fer una feina sense que jo li demanés, i aprofitant que un infernemlandaire també em va demanar si podia tornar a penjar el Rèquiem de Verdi (àudio) que Montserrat Caballé va cantar a Salzburg l’any 1976, dirigida per Karajan, l’única vegada que van col·laborar plegats, he decidit fer aquest apunt i posar a disposició aquestes gravacions ara a MEGA, i així potser molts que teníeu tants problemes per descarregar-los, ara ho podreu fer amb molta més felicitat. Així ho espero.

Els arxius reciclats i altre vegada disponibles són:

Si premeu sobre el títol acolorit (vermell  o verd) anireu a l’apunt original

VÍDEOS:

FALSTAFF MET: https://mega.co.nz/#F!swhVDQCR!aRpu3BYsun0httxx2jEf_Q

EL PRÍNCEP IGOR, MET: https://mega.co.nz/#F!cxARWYxK!8yGdFYXaLbhIXPrXgHaj_w

EL NAS, MET: https://mega.co.nz/#F!pkYmAA7B!ZeUJkXKrWldcOqzetvdA3g

FAUST, MET: https://mega.co.nz/#F!koJmzSDL!t504KH_Dx6fl0R7MtP85rQ

PARSIFAL, MET: https://mega.co.nz/#F!U4JwVTia!Fbvarg9z0czsfbT_u2HcVQ

aquest vídeo va ser motiu de dos apunts:

PARSIFAL (I): EL VÍDEO DEL PRIMER ACTE

PARSIFAL (2): EL VÍDEO DEL SEGON I TERCER ACTES

GIULIO CESARE, MET: https://mega.co.nz/#F!otZyVbqD!ke-NluhGvRGC1w349lL30Q

EUGENE ONEGIN, MET: https://mega.co.nz/#F!rshQ1KiI!bUELjAE3AxafN6IaiNiaoA

EIN DEUTSCHES REQUIEM A DRESDEN: https://mega.co.nz/#F!E9xiCIiI!4mWwU6f-OCbe9lYAS3zz0w

ÀUDIO:

Messa da Requiem de Giuseppe Verdi. Montserrat Caballé, Fiorenza Cossotto, Josep Carreras i José van Dam. Berliner Philharmoniker i Singverein der Gesellschaft der Musikfreunde in Wien, Herbert von Karajan

https://mega.co.nz/#!kt5jQCBL!lPGVA6kJIzUE6FA5Wb_yfDMmlBTaZZhWoQlLqNIF-KU

Si necessiteu que pugi algun que altre vídeo o àudio allotjats en el desaparegut RS,  m’ho podeu demanar per correu electrònic, les peticions no seran ateses de manera immediata però ho aniré anunciant en un nou apartat de les novetats.

No puc acabar l’apunt sense agrair a Werner el treball realitzat sense que ni tan sols l’insinués res, ell va pujar-me a un compte de MEGA tots aquest vídeos estalviat-me la feinada que això suposa. Danke Werner!!!

 

26 comments

 1. tristany

  Bondia! Ets un doll inesgotable de generositat. Amb tanta malícia i lletjor com hi ha al món, casa teva encara em fa confiar una mica en les persones. Per això em fa tanta ràbia quan apareix algun troll i deixa anar la seva agra bilis. Que tinguis molt bon cap de setmana.

  M'agrada

  • Amic Tristany, en aquest cas la generositat és de Werner l’infernemlandaire austríac que sense que jo li demanés res (Déu me’n guard) em va obrir un compte a MEGA i em va deixar les darreres gravacions del MET, principalment, i la meva generositat vers la resta va ser immediata.Ell va fer la feinada i jo us ho transmeto agraït i aclaparat.
   L’altre individu no mereix ni un bri, ni una engruna del nostre enuig, creu-me, millor ignorar-lo.

   M'agrada

 2. Raúl

  Moltes gràcies! Començaré per Giulio Cesare, que en tinc especials ganes i a més a més és el que ens cantarà la Dessay en el seu concert de novembre. Creieu que és recomanable anar-hi?

  M'agrada

  • Hola Enrico, fent un repàs dels comentaris i quan anava a esborrar els que wordpress considera brossa, he vist que havies enviat tres vegades el mateix comentari i suposo que cansat de veure que no s’editava vas acabar desistint.
   Ho lamento, sort que de tant en tant abans d’esborrar la quantitat de correus brossa que intenten colar-se al blog me n’he adonat.
   T’asseguro que amb les gràcies em sento plenament pagat amb les vostres visites, i si comenteu, molt ben pagat.
   Gràcies per fer-ho.

   M'agrada

 3. Mario Arkus

  Muchas gracias, Joaquim. Te imaginas que con la calidad de estos archivos -que significa también tamaño- y las restricciones del fenecido hosting, me había resultado imposible acceder a algunos de ellos. Un doble trabajo que has tenido y que se te agradece de corazón.

  M'agrada

  • Espero que ahora, a pesar del tamaño en algunos casos mucho mayor que antes però en MEGA, puedas bajarlos optimamente. El gran trabajo lo hizo Werner que me dio acceso a una carpeta creada adhoc para IFL, el merece todo nuestro reconocimiento.

   M'agrada

 4. MartaB

  Benvolgut Joaquim, mil milions de gràcies, a tu, i de retruc a en Werner per haver-nos proporcionat aquest sistema que funciona tant bé.

  M'agrada

 5. timamót

  Moltes gràcies a tú i en Werner!
  No sóc una “baixadora” compulsiva, però m’ha fet il·lusió l’ocasió que ens brindes, perquè El príncep Igor, que no la vàrem veure al cinema, havia desistit de tenir-la, (després de diversos intents, només havia aconseguit 3 arxius del primer acte).
  Pel que fa al Parsifal del Met el tinc amb un arxiu “corromput” en el primer acte i no es deixava veure. Ara el podré veure’l sencer.

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: